Lagerhägg

Bay växtplantor av sitt ideal för att bilda en tät, vintergröna häck. Den snabbväxande Lagerhägg kan även motstå temperaturer upp till 20 grader under noll. På oss ser du den mest populära Lagerhägg i alla former och storlekar. Tänk på den Lagerhägg, en lyxhäckväxt med vackra vita blommor. “Rotundifolia” och “Novita” är buskade växter som är mycket lika med avseende på egenskaper: snabbväxande, mycket nära och stora löv.

Lagerhägg-genolien “sticker ut igen med uppåt växande grenar, idealisk för en smal häck. Beställ din viken lämnar med oss ​​och dra nytta av vår snabba och försiktiga leverans. Välj våra häckar om du vill ge din trädgård med extra skydd och integritet.

Prunus laurocerasus beskärning

Lagerhägg växer i allmänhet ganska snabbt och dessa vintergröna säkringsanläggningar måste beskäras regelbundet. För de flesta Lagerhägg, en eller två gånger om året. Det är bäst att göra det på våren (mars, april eller maj) och igen på hösten (runt augusti eller september). Lite tid att beskära eller inga gröna fingrar?

Ingen panik, eftersom en Lagerhägg gör det enkelt att beskära och du får inte det fel snart. Även från det nakna träet växer nya skott i Lagerhägg på nolltid. Inga skarpa löv eller tornar och inga tjocka stammar som behöver skäras med massor av fred och poul. Fördelen med den snabba tillväxten är att efter plantering har du haft en stor och tät Lagerhägg efter några år.

Visst om du väljer den snabbast växande arterna, som Rotundifolia Lagerhägg eller Lagerhägg Novita. Båda typerna växer också snabbt i bredden, så att du behöver mindre häckplantor per linjär mätare för en fullständig Lagerhägg häckare än med andra Lagerhägg typer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *